söndag 3 april 2011

Sadeldjungeln

Senaste veckan har jag ägnat åt att plugga och hugga mig en väg i sadeldjungeln. Jag har flera gånger undrat vad jag gör ute i den djungeln igen eftersom jag trodde att jag hade min drömsadel till Marksman. Jag har inte bestämt mig för att sälja min Fluidity än utan jag ska prova den nya sedeln och se vad som händer med tiden. Jag ska ta bilder på den men inte ens det har jag lyckats med under veckan. :/

Den nya sadeln hjälper mig mer med sitsen och den ligger inte så djupt "i" Marksmans rygg. Sadeln ger mig en härlig känsla och den sätter mig lite mer i sitsen än vad Fluidityn gör. Marksman rör sig annorlunda i den så jag tror det är vad vi behöver just nu.

Tiden har verkligen gått fort och jag har nu läst färdigt Svenska A så imorgon är det Svenska B som gäller. Det känns som A-kursen gått bra och mina inlämningar hitintills har jag varit nöjd med och fått bra credit för.

Idag var vi ute och red en sväng i det dimmiga men vårvarma vädret!

3 kommentarer:

  1. vad är det för en sadel du har köpt nu? det gick inte att shimma fluidity sadeln rätt? kommer du till birmingham i helgen?
    xx

    SvaraRadera
  2. Jag har köpt en Amazonas Elisabeth ISI med läderbom :)
    Egentligen skulle jag nog ha haft Fluiditysadeln en storlek mindre eller möjligen en dressyr men Marksman är så extremt bred så jag tror inte att det skulle fungera riktigt bra. Sen vill jag lite annat i sitsen som kräver en annan sadel. Så jag hoppas att det blir bra!

    Jag kommer inte till Birmingham men hoppas att du får trevligt! :D

    SvaraRadera
  3. Alltså en storlek mindre i sätet menar jag ;) (Ang Fluidityn)

    SvaraRadera