tisdag 23 mars 2010

I pass with Level 3+ Liberty

Fick mail av Parelli nu ikväll att jag blivit godkänd med Level 3+ Liberty Savvy!!! Jippiiiieee :)) Jag fick Level 4 på Flexion och Circling, resten höll sig inom Level 3 och med ett plus. Det som jag skulle förbättra var att få mer Positive Reflexes vilket inte är så konstigt för jag feg lekte ju lite och då är det ofta lite segt. Men jag är jätte nöjd! Nu är det bara att kämpa vidare och satsa mot Freestylen!



10 kommentarer:

  1. Grattis!! Det känns bra när man kan släppa ett o gå vidare till nästa.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Ja han är rätt tuff, det har inte varit en dans på rosor direkt! Första Parellikurserna var han mer ovan mark än på markytan... ;O tur det har ändrats lite! ;)

    SvaraRadera
  3. GRATTIS! Jag tycker att ni var jätteduktiga.
    // Maria i Halmstad

    SvaraRadera
  4. Grattis!
    Jag håller själv inte på med Parelli, men är intresserad och väldigt imponerad av ert tålamod och lugn. Och framförallt samspelet ni har med era hästar. Såå imponerande!!!

    SvaraRadera
  5. Tack till dig med, Maria! Det var fina ord, men det är nog det som Parellin har lärt mig mest att ha tålamod och att ta kontroll över mina känslor (oftare än förut iaf), vilket är väldigt skönt samt den inre personliga utveckling som det har gett mig.

    SvaraRadera