onsdag 1 februari 2012

Snömonster

Nu är äntligen min Svenska C kurs slut. Det är så skönt att kunna checka av en till kurs så nu kan jag köra på full fart med de två kvarvarande.

På eftermiddagen sällskapade jag och Marksman med M (tvåbent) och Sören till padocken. Snön som bara faller ner har så även gjort de senaste två dygnen så det var lite pudersnö övanpå det skottade men det var bra underlag ändå. Jag red på Marksmans täcke bara för jag vill vara säker på att hans rygg är utläkt innan jag lägger på någon sadel igen. Han verkar inte få något tryck av min beniga rumpa, än iaf... Marksman kändes fin idag också. Det känns som han tänker "håll ordning på dig så ska jag nog fixa resten, för jag kan det här" Hihi han är så söt och sannerligen en Minister enligt Hempflingers hästpersonligheter.

Vi gjorde lite skolor i trav och lite galopp. Jag testade även förvänd galopp vilket inte var igår jag red det, men han fattade förvänd när jag bad om det och rättvänd när jag bad om det <3 Vi red inte så länge eftersom han mest går ganska lugnt nuför tiden. När vi väntade på att vårat sällskap skulle bli klara så hoppade jag av och M ville rulla sig så det fick han göra. Han såg ut som en snögubbe efteråt ;)



Snömonster <3




4 kommentarer:

  1. Härliga bilder på en härlig häst :) man kan se släktskapet med Catch.

    SvaraRadera
  2. Ja de är nog släkt på något vis mer än att de är samma ras, Marksman och Catchen. Hihi dessa ponnyer i olika storlekar ;)

    SvaraRadera
  3. Ja tänk att vi leker med älskade "My little ponys" fortfarande ;) haha

    SvaraRadera