söndag 12 februari 2012

Inspiration!

Igår hade jag en mycket inspirerande dag med flera fina människor som bidrog till det. På eftermiddagen kom L till mig och vi fikade lite och pratade massa, -häst såklart! Sen styrde vi kosan upp mot skogen och Marksman. Efter lite stallsysslor så sadlade och tränsade vi Marksman och gick bort till padocken. Jag red en stund barbacka först och han var precis så fin som han har skämt bort mig med sista tiden. LOVE <3 Så tacksam för varje dag!

Sen tog vi på sadeln så L fick rida i sadel och efter en stund när de känt in varandra så såg det jättefint ut! Utan att tänka för mycket och bara rida på känslan så fick L till riktigt fina åttvolter med M som skiftade vikten och balansen från ena varvet till det andra. Det var kul att L fick hitta känslan och att M trampade på så bra i traven! Marksman är så fantastisk på att lära för när man gör rätt så gör han rätt!

Det blev tyvär inga bilder för vi red i lampornas sken i padocken och de bilderna blir inte så bra med min kamera. Lite tråkigt för jag har haft total fototorka för det har mest varit mörkt när jag knegat på ute och har suttit inne och pluggat när solen har visat sig. Önskar mig bilder...

Sen på kvällen hade jag mycket trevliga samtal med A-C och A. Jag fick verkligen inspiration på hästfronten i dressyr, Parelli och allt möjligt. TACK till er!

Ååååå vad jag kan tänka tillbaka på de två kursveckor som jag varit med för Martin i Halmstad. Hela gänget är så fantastiskt! Tänker på er! Bilden är från 2009 Sofie S har fotat.

Idag tittade jag på Philippe Karls 2:a DVD om galopp och ridning på kandar. Jag såg så mycket nya grejor på DVD:n och blev mer övertygad om hur rätt det är för mig! Jag vill vill vill så mycket mer.... Kom igen universum! Sen åkte jag upp till M som fick ta det lite lugnt idag som förberedelse för morgondagen.

2 kommentarer: