söndag 11 december 2011

Vinterland och Award kit

Racet i skolan fortsätter och jag känner mig allmänt trött men det är väl bara att kämpa på! När jag inte pluggar så har jag förmånen att rida fina Charmören så det försöker jag hinna med också ;) Det är så kul att rida honom för han är så känslig och jag får feedback direkt på det jag gör. Nyttigt och utmanande! Vi har varit ute och ridit i ett riktigt vinterland med träd som hängde över vägen och massa tung snö.

Marksman får lite vila för jag hinner inte rida båda två och jag tror Mr M uppskattar lite vila. Vi brukar mysa lite varje dag och köra lite snabbliberty in från hagen. Hihi min lilla pony! ;)

Igår fick jag min gröna string så nu ska jag styla med den ;) Hihi, det var skrytigt! Det känns faktiskt lite speciellt att den nu är min. Så många år som jag har beundrat de som haft en grön i fickan!


Jag ska nog införskaffa en stilig ram också ;)

5 kommentarer:

  1. Du passar i grönt men inte ska den vara i fickan !

    SvaraRadera
  2. Hihi den ska alltid vara med i fickan eller byxhällan för att kunna tas fram som ett äss ur rockärmen ;) Det är savvy! ;)

    SvaraRadera
  3. Det där tavlorna med diplom och string plus foto på dig och hästen som de gör i USA skulle inte vara så dumt väl. Har ingen aning om vad det kostar men att ha det på väggen vore väl en höjdare :)

    SvaraRadera
  4. Jo jag har tänkt på de där tavlorna men jag vill så gärna ha med mig stringen och använda den lite savvy vid valda tillfällen ;) Förut kunde man ju köpa en till färgad string men det känns lite överambitiöst ;)

    SvaraRadera