fredag 19 februari 2010

Nu har jag gjort min Horsenality Report för mig och Marksman, ska bli intressant att se vad det blir för utlåtande.

http://www.parellihorsenality.com/Login.aspx?returnURL=%2fDefault.aspx&nocontent=1

6 kommentarer:

  1. Det där ser ju spännande ut. Hur får man tillgång till detta ?

    SvaraRadera
  2. Det ingick i erbjudande när jag uppgraderade mitt Savvy Club medlemskap till Silver. Men jag visste nog inte att detta skulle ingå också? Fick mail om detta för någon vecka sen men hade inte tiden att sätta mig och igår fick jag ett mail till.
    Konstigt att du inte fått ditt Sofie, för du uppgraderade väl lite i samma veva? (fast till Guld va?)

    SvaraRadera
  3. JA JAG BLEV SILVERMEDLEM FÖR ETT ÅR SEDAN OCH (GULD I SEPTEMBER TROR JAG...)JOSEFIN HAR INTE HELLER FÅTT NÅGOT SÅ DYKER DET INTE UPP TILL NÄSTA VECKA SÅ KONTAKTAR VI DEM :-)

    SvaraRadera
  4. Hihi du kanske fick det av misstag Frida :) Jag har heller inte sett till något. Spännande att höra vad det står i ditt i alla fall. Fick du svara på många frågor om din häst ? Om dig själv också eller ?

    SvaraRadera
  5. Ja jag vet inte... bra misstag iaf... om jag nu får svar? Jag fick kryssa i någon fråga om min tidigare ridbakgrund, hur jag uppskattar mig som ryttare, vad mina mål är och sen var det mest frågor om Marksman, hur han är och då var det ofta två motsatser och så hade man att klicka i mild, moderate, extreme. Sen var det andra skalor med, lite svårt att greppa alla nyanser tyckte jag nog, för språket då. Vilket inte brukar vara något problem förutom när det är känslor och andra icke greppbara saker tycker jag. Så massor av frågor om Marksman var det.
    Men jag är spänd av förväntan! Kom på mig själv med att det mesta verkade väldigt positivt med Marksman, kände inte att något riktigt stort problem fanns att kryssa i, How Interesting. Min häst som sas vara livsfarlig på min första Parelli kurs :)

    SvaraRadera