fredag 14 december 2012

Dammade av kandaret

Åååå vad jag älskar Marksman! Han var som att rida en tioårig dressyrhäst i toppkondition idag när vi dammade av kandaret! Det var nio minusgrader och mörkt ute men åååå vad varm jag var inombords under gatlampornas sken. Han var så väl framme till bettet och han hade sånt härligt tryck genom hela kroppen! Efteråt såg han ut som ett frostmonster men var lika glad för det.

 
LOVE! Jag trodde aldrig han skulle bli såhär klar för kandaret men nu vågar jag nog nästan säga att han verkligen är redo. Men bara nästan... ;)

8 kommentarer:

  1. Då är ni redo för tävling nu! Klarar ni kandaret så borde några lätta klasser som friendly game, sitta som gjutna :D

    SvaraRadera
  2. Haha ja du det kan man tro! Jag måste bara leka lite friendly game med transporten först... Detta ständiga problem i min och Marksmans relation... Men tanken är kittlande att tassa ut på en tävlingsbana!!!

    SvaraRadera
  3. Aj då. Friendla på med transporten, för jag vill ju gärna se dig och Marksman på bana!

    SvaraRadera
  4. Ja och vid transporten har vi nog största utmaningen... :( Vad gullig du är som vill se oss på bana! ;)

    SvaraRadera
  5. Det låter underbart det med ridningen! Håller med U du får friendla massor i vår med transporten så vi får se dig ute i världen. Vet att det är en utmaning men kanske är ni redo även för detta nu :)

    SvaraRadera
  6. Haha vad gulliga ni är! Ja jag hoppas att det ska gå även med transporten! Det hade onekligen varit kul, vilket jag tror även gamle man skulle tycka om att komma ut på nya ställen.

    SvaraRadera
  7. Åh tack Maria! Jag har tjuvläst lite på din blogg med via länkar från andras blogglistor. Ni verkar väldigt flitiga!

    SvaraRadera